У смертельній пожежі в Теннессі підозрюють підлітків

У смертельній пожежі в Теннессі підозрюють підлітків

Укрінформ
Масштабна лісова пожежа, яка охопила гірську курортну зону штату Теннессі минулого тижня, могла виникнути через людський фактор, а саме через дії двох підлітків, які зараз перебувають під вартою.

Про це повідомили в середу представники місцевої влади штату, передає центральне американське видання USA Today.

"Підлітки залишаються під вартою в окрузі Сев'є з обвинуваченнями в підпалі за обтяжуючих обставин", - цитує видання окружного генпрокурора Джиммі Данна.

Ближчим часом мають відбутися слухання в суді у справах неповнолітніх, що може потім бути передано до кримінального суду, якщо прокуратура вимагатиме прирівнювати їх до дорослих .

Водночас, представник обвинувачення відмовився повідомляти будь-які подробиці у справі, в тому числі щодо статі й віку підлітків.

Як повідомляв Укрінформ, на початку місяця в американському штаті Теннессі вирувала велика лісова пожежа, яка перекинулася на житлові поселення й туристичну інфраструктуру та забрала життя, за останніми даними, 14-ти людей. Близько півтори сотні отримали опіки й поранення.

Займання сталося в лісовому насадженні в горах Грейт-Смокі та було швидко поширене ураганними вітрами. Внаслідок стихії зруйновано понад 1,7 тис. житлових будинків та споруд місцевої інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-