З'явилися подробиці авіакатастрофи в Пакистані

З'явилися подробиці авіакатастрофи в Пакистані

Фото, відео
Укрінформ
Літак, що розбився на півночі Пакистану, загорівся ще до падіння на землю. На його борту перебував відомий шоумен і дизайнер Джунед Джамшед.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Пакистанська поп-зірка, актор і телеведучий Джунед Джамшед був серед тих, хто загинув, коли літак розбився. ... Серед жертв також було двоє дітей", - йдеться у повідомленні.

Джамшед, у якого 2,8 мільйона шанувальників у Facebook, увійшов у 500 найвпливовіших мусульман світу.

Як відомо, літак Pakistan International Airlines, що здійснював рейс PK-661, розбився у середу на шляху з Читрала в Ісламабад. На його борту були 42 пасажири та п'ятеро членів екіпажу.

Національний авіаперевізник підтвердив у своїй заяві, що рейс PK-661 втратив контакт з авіадиспетчерами в середу вдень. Зазначається, що літак зазнав аварії в гірській місцевості. У ймовірному районі катастрофи очевидці помітили дим.

За словами чиновників, не існує шансів, що хтось із людей залишився живим. "Усі тіла спалені до невпізнання. Уламки розкидані", - зазначили вони.

"Літак розбився у важкодоступному місці в горах. Треба добиратися пішки більше чотирьох кілометрів, щоб дістатися до місця. Місцеві жителі нам повідомили, що літак загорівся перед тим, як упав, і зараз із-під уламків піднімається дим", - повідомив представник поліції.

Перше фото: Xinhua / REX / Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-