Кількість жертв землетрусу в Індонезії збільшилася до 90

Кількість жертв землетрусу в Індонезії збільшилася до 90

Відео
Укрінформ
Під час землетрусу в індонезійській провінції Ачех, що стався сьогодні вранці, загинули понад 90 людей, багато будівель зруйновано.

Про це повідомляє DW.

"Під час землетрусу на узбережжі Індонезії, що стався у середу, 7 грудня, в провінції Ачех, загинули понад 90 осіб", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про 25 загиблих.

Багато будівель зруйновано, під завалами імовірно знаходяться десятки людей.

За даними місцевих служб, землетрус застав багатьох жителів мусульманського регіону за підготовкою до ранішнього намазу.

Сейсмологи стверджують, що підземні поштовхи відчувалися в усій провінції Ачех. Після перших ознак землетрусу жителі, побоюючись цунамі, в паніці вибігли з будинків. При цьому влада про небезпеку виникнення велетенських хвиль не повідомляла.

Як вже повідомлялося, землетрус магнітудою 6,5 (за іншими даними - 6,4) стався на узбережжі Індонезії, в провінції Ачех, рано вранці 7 грудня. Епіцентр підземних поштовхів знаходився на північ від невеликого міста Реулеует.

У 2004 році ця ж провінція серйозно постраждала внаслідок землетрусу і цунамі. Тоді в Індонезії загинули понад 170 тисяч осіб, десятки тисяч загинули в Індії, Таїланді та Шрі-Ланці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-