На шляху до Греції турки перехопили 116 нелегалів

На шляху до Греції турки перехопили 116 нелегалів

Укрінформ
Турецькі жандарми у провінції Ізмір затримали 116 іноземців, підозрюваних у спробі нелегально дістатися до берегів Греції.

Підрозділи з департаменту боротьби з контрабандою відділу жандармерії Ізміра провели обшуки за кількома адресами у районах Борнова, Дікілі та Урла, інформує агентство Anadolu з посиланням на джерело у силах безпеки.

"Турецькі сили затримали двох передбачуваних організаторів і 36 іноземних громадян в Борнова, четверо підозрюваних контрабандистів і 76 іноземних громадян в Урла та ще чотирьох іноземних громадян в Дікілі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що шестеро затриманих громадян Туреччини, які підозрюються в організації нелегального перевезення мігрантів до грецьких островів, взяті під варту.

Серед потенційних мігрантів - 89 сирійців, 25 афганців та двоє громадян Сомалі. Усі вони були передані до міграційної служби Ізміра.

Як повідомлялося, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розкритикував позицію країн Заходу у питанні кризи біженців та пригрозив відкрити кордони для біженців.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-