Трамп знайшов посаду для колишнього суперника Карсона

Трамп знайшов посаду для колишнього суперника Карсона

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп оголосив про свій намір призначити колишнього суперника по президентських перегонах всередині Республіканської партії Бена Карсона на посаду глави Міністерства житлового будівництва й міського розвитку.

Про це йдеться в офіційному повідомленні обраного президента, поширеному через соціальні мережі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

"Бен Карсон має блискучий розум та наполегливість до зміцнення громади, а також сімей у цих громадах. Ми довго говорили про мою програму розвитку міст та про наш меседж щодо економічного відродження, в тому числі наших численних бідних кварталів", - заявив Трамп.

Він також підкреслив, що Карсон розділяє його оптимізм з приводу майбутнього США і "є частиною наших запевнень, що це президентство представляє всіх американців". При цьому Трамп охарактеризував кандидата на міністерську посаду як "жорсткого конкурента, який ніколи не здається".

Зі свого боку, Карсон підтвердив свій намір працювати на цій позиції. "Я маю честь прийняти можливість служити нашій країні в адміністрації Трампа", - заявив політик.

Бен Карсон народився в Детройті в 1951 році. Він закінчив з відзнакою середню школу, отримав стипендію для навчання в Єльському університеті. У 1973 році отримав диплом бакалавра у сфері психології. Карсон працював у Детройті, став відомим нейрохірургом, очолював дитячу нейрохірургію в лікарні Джона Гопкінса в штаті Мериленд. У 2016 році Бен Карсон був кандидатом у президенти США від Республіканської партії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-