У Мічигані сьогодні планують перерахувати голоси на виборах президента США

У Мічигані сьогодні планують перерахувати голоси на виборах президента США

Укрінформ
У штаті Мічиган сьогодні може розпочатися перерахунок голосів на виборах президента США, які відбулися 8 листопада цього року.

Про це повідомляє AP.

«Федеральний суддя у Детройті ухвалив рішення про те, що перерахунок голосів на президентських виборах у Мічигані може розпочатися опівдні у понеділок», - йдеться у повідомленні.

Згідно з постановою судді, перерахунок голосів має закінчитися до 13 грудня.

Йдеться про ручний перерахунок майже 4,8 млн бюлетенів.

Група юристів і експертів зі збору даних закликала штаб Гілларі Клінтон ініціювати перерахунок голосів у трьох штатах. Наразі відбувається перерахунок голосів у штаті Вісконсин.

Як повідомляв Укрінформ, Партія зелених домагається перевірки результатів виборів у Вісконсині, Мічигані й Пенсильванії через розбіжності кінцевих підсумків з очікуваннями.

«Зелені» мають сумнів, що доступ до машин для голосування у трьох штатах не був зламаний хакерами, а також що не було маніпуляцій з підрахунками голосів.

Наприклад, у Вісконсині Трамп випередив Клінтон лише на один відсоток, тоді як соціологічні опитування передбачали там упевнену перемогу демократів. Водночас ніхто не очікує, що цей перегляд змінить підсумковий результат виборів, - це потрібно лише для встановлення справедливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-