Каліфорнія: жертв пожежі на концерті вже 24

Каліфорнія: жертв пожежі на концерті вже 24

Укрінформ
Місцева влада Окленду (штат Каліфорнія, США) підтвердила загибель 24 людей під час концерту електронної музики в арт-студії, переобладнаній зі складського приміщення.

Про це поінформував у неділю центральний американський телеканал ABC News.

"Рятувальники витягли 24 тіла зі складу в Окленді (Каліфорнія), де вночі п'ятниці сталася пожежа під час вечірки", - повідомили представники місцевої влади.

Пошукові команди змогли дістатися тільки до 20 відсотків території будівлі, тож кількість жертв може бути набагато більшою, вважають чиновники.

За попередніми даними, пожежа не була викликана підпалом. Основною версією вважається електричне замикання. Водночас, вказується, що слідство триває і причина пожежі остаточно не визначена.

Слідчі вивчають історію пожежних інспекцій будівлі, а також намагаються визначити, чи знав власник про те, у який спосіб вона використовувалась останнім часом.

Як повідомлялося, в ніч на суботу на складському приміщенні, переобладнаному під арт-студію під час концерту електронної музики сталася пожежа. Спочатку повідомлялося про дев'ять жертв.

За інформацією пожежного департаменту міста, у арт-центрі були відсутні системи протипожежної сигналізації та автоматичного пожежогасіння. Крім того, в переобладнаному приміщенні мешкали люди, хоча міська влада не давала дозволу на використання будівлі для житла.

За інформацією місцевого пожежного департаменту, на момент інциденту в приміщенні могли перебувати від 50 до 100 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-