Перерахунок голосів за Трампа і Клінтон у Пенсильванії скасовано

Перерахунок голосів за Трампа і Клінтон у Пенсильванії скасовано

Укрінформ
Суд припинив справу щодо позову кандидата в президенти США від Партії зелених Джин Стайн про перерахунок голосів у штаті Пенсильванія через відмову позивача внести $1 млн.

Про це повідомило в суботу впливове американське видання The Hill.

"Партія заявила, що не може внести суму $1 млн, як це вимагалось зробити до понеділка, на коли були призначені слухання", - зазначає видання із посиланням на АР.

Суд прийняв постанову закрити справу після того, як заявники відкликали у цьому зв'язку свій позов. Джин Стайн, зі свого боку, заявила, що вимушена долати бюрократичні перепони та збирати гроші замість того, щоб суд дозволив перевірити результати голосування. Вона зазначила, що добиватиметься перерахунку голосів по окремих округах, а не в штаті в цілому.

Партія зелених ставить під сумнів, що доступ до машин для голосування в трьох штатах не був зламаний хакерами, а також, що не мало місця маніпуляцій з підрахунками голосів.

Як повідомляв Укрінформ, "зелені" добиваються перевірки результатів виборів у Вісконсіні, Мічигані й Пенсильванії через розбіжності кінцевих підсумків з очікуваннями. Наприклад, у Вісконсіні Трамп випередив Клінтон лише на один відсоток, тоді як соціологічні опитування пророкували там упевнену перемогу демократів. Водночас ніхто не очікує, що цей перегляд змінить підсумковий результат виборів, це потрібно лише для встановлення справедливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-