У Техасі зіткнулися автопоїзд і шкільний автобус, є потерпілі

У Техасі зіткнулися автопоїзд і шкільний автобус, є потерпілі

Фото
Укрінформ
В американському штаті Техас у ніч проти суботи шкільний автобус зіткнувся з автопоїздом, унаслідок чого щонайменше 11 людей, переважно учні старшої школи, зазнали поранень. У двох пасажирів тяжкі травми.

Про це повідомляє центральний американський телеканал ABC News

"Шкільний автобус, який перевозив групу підтримки футбольної команди старшої школи, зіткнувся з автопоїздом у Західному Техасі. Аварія сталася в ніч проти суботи, деякі пасажири перебувають у критичному стані", - йдеться у повідомленні.

За словами представників медичного закладу, куди привезли постраждалих, загалом доправлено 11 пасажирів, двоє - з тяжкими травмами. Стан решти – "невизначений".

ДТП сталася на швидкісній автомагістралі, неподалік округу Говард штату Техас. Подробиці аварії та висновки поліції щодо її причин невідомі. Через ДТП рух на цій ділянці дороги був перекритий. Ведеться слідство.

Як повідомляв Укрінформ, впродовж останнього місяця у Сполучених Штатах сталися дві аварії зі шкільними автобусами, обидві - у штаті Теннессі. В одному випадку минулося без жертв, проте десятки дітей були поранені. В іншій аварії загинуло п'ятеро дітей.

Фото: KMID News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-