Коаліція розгромила штаб ІДІЛ у сирійській Рацці

Коаліція розгромила штаб ІДІЛ у сирійській Рацці

Укрінформ
Війська міжнародної коаліції з протидії терористичному угрупованню "Ісламська держава" в Сирії й Іраку впродовж минулої доби розгромили штаб ІДІЛ у місті Ракка, яке терористи вважають своєю сирійською "столицею".

Про це йдеться в офіційному зведенні за добу, оприлюдненому Пентагоном у четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу міста Ракка ударом влучено в будівлю штабу угруповання "Ісламська держава", - зазначається в повідомленні.

Крім того, вказується, що коаліція завдала удар поблизу міста Абу-Камаль, під час якого вдалося знищити дві нафтоперекачувальні станції, що використовувалися бойовиками для незаконного отримання прибутку та забезпечення терористичних операцій.

Водночас протягом минулої доби були проведені три авіаційних та ракетно-артилерійських удари по позиціях "Ісламської держави", розташованих в Іраку.

При цьому найбільших втрат терористи зазнали в районі Мосула, де триває сухопутна операція визвольних сил щодо витіснення бойовиків з міста та його околиць.

Крім того, два удари були завдані в районі міста Рава, одним із яких знищено бункер, що використовувався бойовиками у військових цілях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-