В Австралії 65-річний серфер врятувався від нападу акули

В Австралії 65-річний серфер врятувався від нападу акули

Укрінформ
Велика біла акула напала на 65-річного австралійського серфера у районі національного парку Буті-Буті, що розташований на північному узбережжі штату Новий Південний Вельс.

Про це повідомляє місцевий інформаційний портал news.com.

Колін Роуленд був атакований, близько 9 години ранку у четвер на пляжі Севен Майл Біч неподалік містечка Форстер. Акула завдала йому кількох ран та перекусила дошку навпіл.

За даними поліції, чоловікові вдалося самому доплисти до берега та зв'язатися з аварійно-рятувальними службами.

Аварійні бригади були спрямовані в цей район негайно, завдяки чому потерпілому, у якого було виявлено глибоку рвану рану на нозі, котру медики оцінили як важку, а також колоті рани ступні та кисті, вдалося вчасно надати першу допомогу, а відтак повітрям доставити у лікарню Ньюкасла, де він буде лікуватися від отриманих ран.

За оцінками експертів, які вони зробили на основі завданих акулою ран та пошкоджень дошки для серфінгу, яку вона буквально рознесла на шматки, розміри морського хижака могли становити від 2,5 до 3,5 метрів.

Наразі, Севен Майл Біч, а також сусідні з ним пляжі Буті-Буті, Бумер та Елізабет закриті.

У районі Севен Майл Біч регулярно спостерігають акул, однак раніше їхніх нападів на людей тут зафіксовано не було. Останній інцидент, що мав місце у цій місцевості - нефатальний напад на серфера у 2009 році на Сандбар, у 25 кілометрах на південь від сьогоднішньої атаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-