Керрі може зустрітися з Лавровим у Римі - Держдеп

Керрі може зустрітися з Лавровим у Римі - Держдеп

Укрінформ
 Державний департамент США не виключає можливості зустрічі глав зовнішньополітичних відомств США і Росії в італійській столиці цього тижня, під час спільної участі в міжнародній конференції "Римський середземноморський діалог".

Про це заявив у середу на брифінгу у Вашингтоні заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я не можу вам сказати напевно з приводу зустрічі в Римі, але я не можу її виключати",- зауважив офіційний представник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, Джон Керрі 2-3 грудня перебуватиме в Римі та Ватикані. У столиці Італії у нього запланований ряд двосторонніх зустрічей, а також участь у "Римському середземноморському діалозі".

У Ватикані Керрі планує провести переговори з державним секретарем Святого Престолу кардиналом П'єтро Пароліним.

"Йтиметься про гуманітарну кризу в Сирії, насильство в Україні й поточний діалог у Венесуелі", - повідомили напередодні в Держдепі.

Під час європейського візиту держсекретар США також звертатиме увагу на вразливе становище вимушених мігрантів, зміну клімату, припинення переслідування релігійних та етнічних меншин у районах конфліктів та сприяння мирному розв'язанню конфліктів в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-