Трамп пропонує

Трамп пропонує "серйозно карати" за спалення прапора США

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп висловив ініціативу накладати серйозну відповідальність на тих, хто вдається до акту спалення державного прапоау США, включно до позбавлення американського громадянства або ув'язнення.

Про це він написав на особистій твітер-сторінці, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Нікому не можна дозволяти спалювати американський прапор - якщо вони роблять це, мають відповідати - можливо, позбавленням громадянства або роком у в'язниці!", - зауважив у своєму дописі обраний глава Білого дому.

Трамп вже давно використовує практику донесення своєї позиції до громадськості через власний твітер. Однак, у багатьох випадках не завжди зрозуміло, що саме надихає його на таку реакцію.

Водночас, американські ЗМІ пов'язують нинішню заяву обраного президента з рішенням одного з коледжів у штаті Массачусетс не вивішувати американські прапори після того, як один із них був спалений протестувальниками після оголошення перемоги мільярдера на президентських виборах у США. Це викликало протести з боку ветеранів, які закликали ставитися з повагою до американського державного символу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-