США відправлять в Україну спецпосланника з питань енергетики

США відправлять в Україну спецпосланника з питань енергетики

Укрінформ
Спеціальний посланник і координатор з міжнародних справ у сфері енергетики США Амос Хохштейн впродовж наступних днів відвідає Бельгію, Хорватію і Україну для обговорення співпраці на міжнародному рівні в енергетичному секторі.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Державного департаменту США, оприлюдненому ввечері понеділка, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У Києві, в Україні, спеціальний посланник Хохштейн зустрінеться з високопоставленими урядовцями для обговорення поточних зусиль з реформування енергетики України, а також взаємодії України в цій галузі з країнами-членами ЄС та іншими країнами регіону", - поінформували в зовнішньополітичному відомстві США.

До цього американський представник відвідає Брюссель, де з представниками Єврокомісії обговорить питання європейської енергетичної безпеки, в тому числі інфраструктурних проектів, спрямованих на диверсифікацію енергопостачання.

Крім того, заплановані зустрічі Хохштейна в Загребі, де він обговорить з новообраним урядом проекти газопроводів, перспективи постачання скрапленого газу та інші питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-