У Кишиневі через отруєння дітей звільняють всіх керівників управлінь освіти

У Кишиневі через отруєння дітей звільняють всіх керівників управлінь освіти

Укрінформ
Всі керівники управлінь освіти молдавської столиці, включаючи бухгалтерів, звільнені у зв'язку з розслідуванням справи про постачання в дитячі установи Кишинева прострочених продуктів харчування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Будуть звільнені не тільки керівники всіх управлінь освіти та їхні заступники, але також і бухгалтери, і відповідальні за проведення публічних закупівель», - повідомив мер Кишинева Дорін Кіртоаке.

Керівник Управління охорони здоров'я кишинівської мерії Міхай Молдовану заявив, що у зв'язку з гучною справою про постачання прострочених продуктів харчування в мерії розпочато внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено в середині грудня.

Як повідомляв Укрінформ, в даний час по цій справі заарештовано 17 осіб: всі вони звинувачуються у фальсифікації результатів тендерів на публічні закупівлі та постачання прострочених продуктів харчування в школи і дитячі садки.

У зв'язку зі справою про постачання прострочених продуктів парламент Молдови наступного тижня заслухає прем'єр-міністра Павла Філіппа, міністра освіти Коріну Фусу, міністра охорони здоров'я Руксанду Главан та керівника Національного агентства продовольчої безпеки Георге Габерь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-