У команді Трампа вже не приховують війни за крісло держсекретаря

У команді Трампа вже не приховують війни за крісло держсекретаря

Укрінформ
Перехідна команда Дональда Трампа ніяк не може визначитись з кандидатурою державного секретаря в новій адміністрації, вдавшись останніми днями до публічних суперечок щодо доцільності призначення Мітта Ромні чи Рудольфа Джуліані.

Про це повідомляє американський телеканал Fox News із посиланням на АР.

"Республіканці зійшлися в публічному бою щодо того, хто має бути призначений на цю посаду: губернатор Мітт Ромні, який критикував Дональда Трампа, або колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані", - зазначається в публікації.

Речниця Трампа Келлаян Конвей у четвер висловила на Твітері позицію частини однопартійців проти призначення Ромні на посаду в кабінеті Трампа. В одному з дописів Конвей вказала, що отримала "цілий шквал занепокоєнь" у соціальних медіа та приватних розмовах, і що "деякі прихильники Трампа" висловлюються проти того, щоб Ромні став держсекретарем.

Цю позицію також публічно підтримали екс-спікер Палати представників Ньют Гінгріч і колишній губернатор штату Арканзас Майк Хакабі.

Водночас, інша частина республіканців висловлює стурбованість щодо Джуліані та припускає, що йому буде важко отримати затвердження Сенату через наявність у нього бізнес-зв'язків за кордоном, від яких він може залежати на державній посаді.

Тим не менше, і Ромні, і Джуліані засвідчили свій інтерес працювати в команді Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-