У Польщі проситимуть Нідерланди не блокувати асоціацію України з ЄС

У Польщі проситимуть Нідерланди не блокувати асоціацію України з ЄС

Укрінформ
Українські та польські активісти у Польщі звернуться з листом до влади Нідерландів з проханням не відмовлятися від підписання угоди про асоціацію України з ЄС. Своє звернення вони планують передати властям королівства Нідерланди через посольство цієї країни у Варшаві 29 листопада.

Заклик до всіх бажаючих приєднатися до акції передачі звернення владі Нідерландів активісти розмістили у Facebook. 

“Ми просимо підтримати наш заклик до влади Голландії не відмовлятися від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС. Вважаємо це жестом вшанування пам’яті всіх українців, хто ціною свого життя стояв на сторожі європейських цінностей і присутності України у великій європейській сім’ї”, - інформують організатори заходу з варшавської фундації “Наш Вибір” та Об’єднання українців у Польщі.

Як повідомлялося, уряд Нідерландів пообіцяв врахувати результати референдуму у країні, в якому за низької явки більшість виборців висловилася проти підписання владою Угоди про асоціацію з Україною.

Уряд Нідерландів планує визначитися з власною позицією з цього приводу до 15-16 грудня, коли має відбутися засідання Європейської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-