Коаліція знищила сирійський штаб ІДІЛ

Коаліція знищила сирійський штаб ІДІЛ

Укрінформ
Внаслідок серії ударів по позиціях "Ісламської держави" в Сирії коаліція знищила штаб ІДІЛ в районі міста Дейр-ез-Зор, а також завдала серйозних втрат нафтовидобувній інфраструктурі терористів поблизу Ракки.

Про це йдеться в офіційному зведенні бойових дій за минулу добу, оприлюдненому Пентагоном у четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Біля міста Дейр-ез-Зор одним ударом уражено будівлю штабу угруповання "Ісламська держава", - зауважили в Міноборони.

Повідомляється також про нанесення кількох ударів у районі Ракки, внаслідок чого знищено вісім резервуарів для зберігання нафтопродуктів, п'ять автоцистерн, а також устаткування з переробки нафти. В районі міста Абу-Камаль знищена нафтоперекачувальна станція.

Крім того, на території Сирії були проведені операції поблизу міста Шададді, Айн Іса й Манбідж, під час яких були знищені та уражені підрозділи, бойова техніка й озброєння терористів.

Водночас, повідомляється про нанесення дев'яти авіа- та ракетно-артилерійських ударів коаліційних сил по позиціях "Ісламської держави" на території Іраку. Операції проводилися в районах населених пунктів Мосул, Бейджі, Хадіта та Рава. Найбільше (шість) ударів здійснено поблизу Мосула, де продовжується наступ визвольних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-