Коаліція зосереджує головні удари по ІДІЛ в районах Ракки і Мосула

Коаліція зосереджує головні удари по ІДІЛ в районах Ракки і Мосула

Укрінформ
Війська Міжнародної коаліції впродовж минулої доби нанесли 22 авіаудари по позиціях ІДІЛ у Сирії та Іраку, зосередивши головні зусилля на ураженні терористів в районі сирійської Ракки та іракського Мосула, які терористи вважають своїми "столицями".

Про це повідомило в середу у офіційному щоденному зведенні Міністерство оборони США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу Ракки нанесено чотири удари, внаслідок чого уражено тактичний підрозділ "Ісламської держави", знищено два транспортних засоби, автоцистерну, нафтоперекачувальну станцію та автомобіль, начинений вибухівкою, пошкоджено шляхи пересування", - йдеться в повідомленні.

Загалом, по позиціях ІДІЛ у Сирії коаліція здійснила 11 ударів, у тому числі неподалік міста Абу-Камаль, Айн Іса, а також Дейр-ез-Зор.

В Іраку також було нанесено 11 авіаударів.

"Поблизу Мосула чотирма ударами уражено три тактичних підрозділи ІДІЛ, знищено шість утримуваних терористами будівель, мінометну систему, транспортний засіб, склад зі зброєю та боєприпасами, артилерійську систему, пошкоджено п'ять маршрутів постачання й пересування", - зауважили в Пентагоні.

Крім того, війська коаліції уразили позиції ІДІЛ, системи озброєння й техніку поблизу населених пунктів Рава і Таль-Афар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-