Трамп підтвердив, що говорив з Путіним

Трамп підтвердив, що говорив з Путіним

Укрінформ
Переможець президентських перегонів у Сполучених Штатах Дональд Трамп під час зустрічі з журналістами видання The New York Times висловився про те, що хотів би порозумітися з російським президентом.

Зустріч відбулася у вівторок, передає Укрінформ.

"Обраний президент (США – ред.) сказав, що мав розмову з президентом Росії Володимиром Путіним після того, як переміг на виборах, але далі не став розвивати тему. Він зауважив, що було би "добре", якщо б він і Путін могли би порозумітися", - йдеться в повідомленні NYT за результатами зустрічі з мільярдером.

Водночас, Трамп відкинув ідею, щоб будь-які "потепління відносин" між США і Росією отримали би назву "перезавантаження". У цьому зв'язку він згадав про невдалу спробу Гілларі Клінтон поліпшити відносин між двома країнами, коли вона разом з Лавровим тиснула на символічну кнопку.

Обраний президент США Дональд Трамп у вівторок провів зустріч з журналістами та видавцем впливового американського щоденника The New York Times. Протягом президентської кампанії газета нещадно критикувала кандидата від Республіканської партії, який зрештою виграв вибори. Критики зазнали, в тому числі заяви Трампа щодо необхідності дружити російським президентом Путіним. Після цього оцінки республіканця та його оточення щодо відносин з Кремлем дещо змінилися.

Розмова Трампа з журналістами NYT відбулася після кількох переносів дат і часу зустрічі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-