Кількість жертв залізничної катастрофи в Індії зросла до 133

Кількість жертв залізничної катастрофи в Індії зросла до 133

Укрінформ
Кількість осіб, що загинули внаслідок вчорашньої аварії потяга на півночі Індії, вже - 133 людини, понад 200 поранені. Рятувальники все ще шукають тих, хто вижив.

 Про це сьогодні поавідомляє DW.

"Кількість жертв залізничної катастрофи, що сталась в Індії у штаті Уттар-Прадеш у неділю, 20 листопада, сягнула 133 осіб. За даними місцевих ЗМІ, ще понад 200 людей отримали поранення. Рятувальні роботи продовжуються 21 листопада, оскільки рятувальники все ще сподіваються знайти тих людей, які вижили", - йдеться в повідомленні.

Через аварію, причини якої до цих пір не встановлені, з рейок зійшли і перекинулись 14 вагонів швидкісного потяга. Розслідування причин катастрофи триває.

Раніше повідомлялося про 90, а згодом про понад 100 загиблих.

Індійська залізниця обслуговує щодня близько 23 мільйонів пасажирів у 12-ти тисячах потягів, які курсують залізницею у 90 тисяч кілометрів довжиною. Залізничний транспорт використовують усі верстви населення, місця у потягах резервуються за місяці до самої поїздки. Через високий попит, вагони пасажирських потягів постійно перевантажені. Аварії трапляються нерідко, оскільки технічне забезпечення часто застаріле, а стандарти безпеки є порівняно низькими.

Залізниця збудована ще за часів колоніального правління Великобританії на території сучасної Індії. З часу здобуття Індією незалежності у 1947 році мережа залізниці практично не розширялась, щороку ремонтується близько 4500 кілометрів залізничних шляхів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-