MH370: родичі пасажирів вирушають на пошуки уламків

MH370: родичі пасажирів вирушають на пошуки уламків

Укрінформ
Група родичів пасажирів зниклого в 2014 році "Боїнга" Malaysian Airlines відправляється на Мадагаскар в пошуках відповідей про те, що сталося з літаком.

Про це повідомляє ВВС.

Родичі незадоволені ходом пошукової операції, організованої владою Малайзії, Австралії й Китаю, і мають намір провести власну операцію з пошуку уламків лайнера.

Як наголошується в заяві ініціативної групи з сімох родичів, мета поїздки - нагадати загалу, що зниклий з 239 людьми на борту літак все ще не знайдено.

Родичі хочуть організувати пошукову операцію із залученням населення Мадагаскару і обіцяють виплачувати винагороду за кожен знайдений уламок лайнера.

Нагороди будуть виплачуватися з особистих коштів. Як саме буде встановлюватися приналежність знайдених уламків, у повідомленні не вказується.

Літак Boeing 777, що виконував рейс MH370 з Куала-Лумпура в Пекін, пропав з екранів радарів в ніч на 8 березня 2014 року. На борту перебували 227 пасажирів і 12 членів екіпажу.

Лайнер імовірно зазнав катастрофи в південній частині Індійського океану, проте пошукова операція, яка обійшлася в 135 млн доларів, ні до чого не привела.

Як повідомлялося, ця операція стала наймасштабнішою в історії авіації. В червні міністри транспорту Малайзії, Австралії та Китаю домовилися припинити пошуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-