У Меркель багато ідей на можливу четверту каденцію

У Меркель багато ідей на можливу четверту каденцію

Укрінформ
Ангела Меркель згодна балотуватися на четвертий термін як канцлер ФРН і має багато ідей.

Про це вона заявила журналістам на прес-конференції після завершення з'їзду Християнсько-Демократичного союзу в неділю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

«Я стою тут перед вами бадьора і сповнена ідей... У мене хороша мотивація, і я добре уявляю, про що йдеться», - сказала Меркель.

Канцлер не вважає, що була не права за якимось питанням, каже, що в подальшому треба не виправляти політику, а розвивати її далі. Головне, за її словами, зберегти єдність, демократизм. «Ми повинні працювати для гарної, сильної Німеччини», - наголосила глава уряду.

Меркель також запевнила, що «готова очолити передвиборчу боротьбу», зауваживши, що вона на цього разу буде сильно відрізнятися від попередніх, але обіцяє, що вона буде проходити «в дусі демократії», без ненависті й остракизму». Вона вважає, що країні потрібна  «правильна політика» за в нинішніх складних і непевних часів».

Ангела Меркель очолює ХДС із квітня 2000 року, з листопада 2005 року обіймає канцлерську посаду, ставши першою в історії ФРН жінкою-главою уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-