Сьогодні в Алеппо авіація Асада вбила ще 27 людей

Сьогодні в Алеппо авіація Асада вбила ще 27 людей

Укрінформ
Сьогодні ще 27 людей загинули в Алеппо в результаті авіаударів та артобстрілів урядовими силами контрольованої повстанцями східної частини сірійського міста Алеппо.

Про це заявляє базована у Великій Британії організація «Сирійська обсерваторія з прав людини», повідомляє Радіо Свобода.

"Унаслідок інтенсивних авіаударів та артилерійських обстрілів урядових сил 27 людей загинули 19 листопада в контрольованій антиурядовими повстанцями східній частині Алеппо", - йдеться в повідомленні.

18 листопада внаслідок обстрілу з боку лояльних режимові Асада сил була частково зруйнована одна з останніх лікарень на сході Алеппо, що спричинило закриття цього медичного закладу. Під час того обстрілу загинули два пацієнти.

Як повідомлялося, у п'ятницю тривали інтенсивні авіаудари й артилерійські обстріли східної частини Алеппо. Протягом цього тижня в місті спостерігаються найінтенсивніші обстріли за останні два роки. Починаючи з вівторка, 15 листопада, кількість жертв обстрілів становила щонайменше 65 цивільних осіб. Лише за 17 листопада авіаудари й артилерійські обстріли, завдані по східних районах Алеппо, які контролюються повстанцями, призвели до загибелі 25 мирних жителів. 16 листопада агентство AFP із посиланням на правозахисну організацію «Сирійська обсерваторія з прав людини" повідомляло, що сирійські та російські військові літаки протягом ночі бомбили захоплені повстанцями регіони в сирійських провінціях Алеппо та Ідліб.

Місто Алеппо з середини 2012 року поділене на райони, контрольовані урядом на заході і повстанцями – на сході. Понад 250 тисяч людей залишаються в східній частині Алеппо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-