Климпуш-Цинцадзе закликала Канаду і надалі підтримувати Україну

Климпуш-Цинцадзе закликала Канаду і надалі підтримувати Україну

Укрінформ
Якщо Канада продовжуватиме активно підтримувати Україну, це може сприяти новій адміністрації США теж дотримуватися такої політики.

Таку думку в інтерв'ю виданню The Globe and Mail висловила віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Якщо Канада разом із європейськими державами збереже лідерство у підтримці України, певна, це допоможе усім нам переконати США дотримуватися традиційної політики Республіканської партії стосовно України та Росії», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Вона висловила сподівання, що Канада не відступить від своєї «дуже чіткої позиції», що президент РФ порушив міжнародне законодавство.

За її словами, українці сподіваються, що обраний президент США Дональд Трамп «перегляне свої заяви, зроблені під час виборчої кампанії». «Уся країна... сподівається, що новий президент та його адміністрація слідуватимуть традиційним шляхом зовнішньої та безпекової політики, яким відома Республіканська партія», - наголосила віце-прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-