Трамп запропонує крісло держсекретаря своєму затятому критику - ЗМІ

Трамп запропонує крісло держсекретаря своєму затятому критику - ЗМІ

Укрінформ
Переможець виборчих перегонів у США Дональд Трамп планує зустрітися з впливовим республіканцем Міттом Ромні, який представляв партію на попередніх виборах у США, щоб обговорити його можливість очолити зовнішньополітичний напрям.

Про це пише в п'ятницю із посиланням на джерела в команді Трампа інформагентство Reuters.

"Обраний президент США Дональд Трамп запланував провести в суботу зустріч з Міттом Ромні, кандидатом у президенти в 2012 році й запеклого критика самого Трампа, та, можливо, обговорити, чи міг би він бути кандидатом на посаду держсекретаря", - йдеться в повідомленні.

Трамп вже має довгий список потенційних претендентів на цей пост, серед яких - колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, екс-постпред США при ООН Джон Болтон, глава міжнародного комітету Сенату Боб Коркер і губернатор Південної Кароліни Ніккі Хейлі, яка зустрічалася з Трампом у четвер.

Як колишня зірка реаліті-шоу, Трамп, засвідчив свою схильність до драматичних сюжетів у обговореннях складу його кабінету, зауваживши, що він уже знає, хто є "фіналістами".

Протягом нинішніх перегонів Мітт Ромні був ярим критиком Дональда Трампа, обізвавши його "обманщиком" і "шахраєм", закликаючи республіканців голосувати за кого завгодно, тільки не за магната нерухомості. Трамп, своєю чергою, використовував жорстку риторику проти Ромні, назвавши його провальним кандидатом, який підірвав шанси республіканської партії на перемогу в 2012, коли виграв демократ Барак Обама.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-