Маккейн застеріг адміністрацію Трампа від загравань з Росією

Маккейн застеріг адміністрацію Трампа від загравань з Росією

Укрінформ
Впливовий американський сенатор, голова Комітету з питань збройних сил Сенату США Джон Маккейн закликав нове американське керівництво не довіряти заявам Путіна про поліпшення відносин та не стати співучасником його злочинної інтервенції.

Про це він наголосив у офіційній заяві, оприлюдненій у вівторок, передає Укрінформ.

"Володимир Путін знову приєднався до Башара Асада у його варварській війни проти сирійського народу, відновивши масштабні повітряні й ракетні удари росіян у Ідлібі і Хомсі. Скоро може відбутися ще один жорстокий напад на Алеппо", - наголосив сенатор.

У період, коли в США відбувається передача влади наступній адміністрації, Путін заявив, що хоче поліпшити відносини зі Сполученими Штатами, нагадав Маккейн. "Ми маємо довіряти цим заявам так само, як і будь-яким іншим, що зробив колишній агент КДБ, який занурив свою країну в тиранію, повбивав політичних опонентів, напав на сусідні країни, погрожував союзникам Америки й намагався підірвати вибори в США", - зазначив він.

Остання спроба адміністрації Обами перезавантажити відносин з Росією, за словами законодавця, "завершилися вторгненням Путіна в Україну та військовою інтервенцією на Близькому Сході". Ціна іншого "перезавантаження" означатиме співучасть у розправі Путіна і Асада над сирійським народом.

"Це неприйнятна ціна для великої нації. Коли Америка перебувала на висоті своєї величі, ми стояли на боці тих, хто бореться з тиранією. Там само ми повинні стояти і зараз", - наголосив голова Комітету з питань збройних сил Сенату США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-