Джуліані сказав, на чому базується військова самовпевненість Росії

Джуліані сказав, на чому базується військова самовпевненість Росії

Укрінформ
Колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, якому пророкують посаду керівника Державного департаменту США в команді обраного президента Дональда Трампа, поставив під сумнів конкурентоспроможність військової сили РФ порівняно з американським військовим потенціалом.

Про це повідомляє Fox News.

«Росія думає, що є конкурентом у військовій сфері, насправді – ні», - заявив Джуліані.

За його словами, нинішня американська адміністрація під керівництвом Барака Обами виявила небажання «навіть пригрозити застосуванням нашої військової сили, що зробило Росію такою могутньою».

Водночас Джуліані наголосив, що основним пріоритетом зовнішньої політики Трампа буде знищення терористичної організації «Ісламська держава».

Як повідомляв Укрінформ, процес призначення на ключові посади в новій адміністрації Дональда Трампа викликав гострі суперечки в його команді, передусім на напрямах зовнішньої політики та національної безпеки.

При цьому повідомляється, що важливі призначення обговорюватимуться у вівторок, коли обраний віце-президент Майк Пенс, який очолює перехідну команду, зустрічатиметься з майбутнім президентом у Trump Tower в Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-