Несподівана реакція: Трамп привітав американців, які протестують проти нього

Несподівана реакція: Трамп привітав американців, які протестують проти нього

Укрінформ
Переможець президентських виборів у США Дональд Трамп зробив несподіваний крок, привітавши американців, які вийшли на демонстрації проти його обрання.

Про це він написав у п'ятницю вранці за місцевим часом на своїй сторінці у Twitter.

"Мені подобається той факт, що невеликі групи протестувальників проявили вчора ввечері таке вболівання за долю нашої великої країни. Ми всі зберемося разом і будемо пишатися!" - йдеться у повідомленні Трампа.

Тим часом у відповідь на його допис люди продовжували обурюватися: "Подивись на коментарі до свого твіту. Подивись, що ти зробив для своєї країни. Ці люди не підуть".

У четвер у США відбулися масові демонстрації, учасники яких висловлювалися проти перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Акції протестів тривають уже дві доби в різних місцях. У Портленді, штат Орегон, місцева влада оголосила їх масовими заворушеннями та розпочала затримання. Лише напередодні ввечері 26 осіб були взяті під варту.

Сам Трамп у четвер назвав ситуацію "дуже несправедливою", зауваживши, що був обраний у демократичний спосіб. Він назвав учасників акцій протесту "професійними протестувальниками, підбурюваними ЗМІ".

Як повідомляв Укрінформ, мирні акції протесту у США розпочалися в ніч проти середи. Вони відбулися у Вашингтоні, Нью-Йорку, Філадельфії, Бостоні, Чикаго, Денвері, Портленді (штат Орегон), Остіні (штат Техас), Сан-Франциско, Сієтлі й Атланті. За повідомленнями ЗМІ, люди вийшли на вулиці після заклику в соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-