Обама про зустріч з Трампом: Я дуже натхненний

Обама про зустріч з Трампом: Я дуже натхненний

Укрінформ
Після приблизно півтори години переговорів у Білому домі з обраним президентом Дональдом Трампом, чинний глава Сполучених Штатів Барак Обама зауважив, що його вразило бажання наступника вирішувати всі важливі питання американської політики. 

Про це Обама заявив під час брифінгу для преси в Овальному кабінеті після розмови з Трампом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я дуже натхненний тим, як я думаю, інтересом у бажанні обраного президента Трампа працювати зі своєю командою навколо багатьох питань, яких варта ця велика країна. На мою думку, для всіх нас важливо, незалежно від партії й незалежно від політичних уподобань, зараз зібратися й працювати разом", - підкреслив Обама.

Він вкотре наголосив, що головним своїм пріоритетом на найближчі два місяці вважає полегшення процесу переходу влади в Білому домі, "який забезпечить успішність обраного президента".

Зі свого боку, Обама пообіцяв "зробити все, щоб допомогти (новообраному президенту – ред.) добитися успіху".

Це була перша зустріч президента США Барака Обами і обраного президента Дональда Трампа в Білому домі після виборів.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер заплановані також зустрічі Трампа зі спікером Палати представників США і головою республіканської більшості в Сенаті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-