Прем’єр Чорногорії звинуватив проросійську опозицію в спробі вбивства

Прем’єр Чорногорії звинуватив проросійську опозицію в спробі вбивства

Укрінформ
Прем’єр-міністр Чорногорії Міло Джуканович звинуватив проросійську опозицію у безпосередній причетності до сценарію змови щодо силової зміни уряду в країні та його вбивства у день виборів.

Про це він заявив в ефірі телеканалу Pink M, інформує Balkan Insight

"Я розглядаю їхню діяльність як участь у підготовці мого вбивства та намірі відібрати у Чорногорії незалежність. Ми маємо з цим жити, як вони, так і я" - наголосив Джуканович.

Він також закликав Росію пояснити роль двох  її громадян під час спроби державного перевороту в день виборів 16 жовтня, заявивши, що очікує відповіді Москви на наступному етапі розслідування у Чорногорії.

"Якщо ми хочемо вірити у те, що російська держава не має нічого спільного з цим, тоді вона повинна сказати, хто ці люди і які їхні імена", – підкреслив Джуканович.

Як повідомляв Укрінформ, раніше спеціальний прокурор з організованої злочинності Чорногорії Мілівоє Катніч заявив, що спроба спецслужб Росії дестабілізувати ситуацію в Чорногорії і здійснити переворот у країні у день парламентських виборів, 16 жовтня, також передбачала вбивство прем’єр-міністра країни Міло Джукановича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-