Олланд готовий

Олланд готовий "обережно" співпрацювати з Трампом

Заява
Укрінформ
Французький президент Франсуа Олланд зробив у середу спеціальну заяву з приводу результатів виборів у США, в якій оголосив намір співпрацювати з новою американською адміністрацією, але з "обережністю".

Про це повідомляє RFI.

"Обережність Олланд має намір проявляти, "враховуючи деякі з позицій", зайнятих Дональдом Трампом "у ході кампанії", - зазначається в повідомленні.

Французький президент також закликав "взяти уроки" з результатів американських виборів, значення яких "виходить далеко за межі Сполучених Штатів".

"Варто нагадати, що до цього були і інші вибори", - додав Олланд, очевидно, натякаючи на перемоги ультраправих у деяких країнах Європи, а також на зростаючі результати французької партії "Національний фронт".

Повідомляється, що глава "Нацфронту" Марін Ле Пен сьогодні першою з французьких політиків привітала Трампа з перемогою, ще до підбиття остаточних підсумків.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп набрав більше 270 голосів виборщиків і звернувся до виборців з промовою як переможець на виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-