Парламент Нідерландів не підтримав вотум недовіри уряду

Парламент Нідерландів не підтримав вотум недовіри уряду

Укрінформ
Парламент Нідерландів не підтримав ініціативу щодо вотуму недовіри уряду, внесений під час дебатів щодо ситуації навколо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

За цю ініціативу проголосувало 16 депутатів із 150 членів Нижньої палати парламенту. Водночас 123 парламентаря проголосували проти.

Ініціатива про вотум недовіри була висунута депутатом Луїсом Бонтесом, який належить до депутатської групи Бонтеса-Ван Клаверена.

Нагадаємо: у вівторок у парламенті Нідерландів тривали дебати щодо ситуації щодо Угоди про асоціацію Украіна-ЄС, яка склалася в результаті негативного голосування на референдумі у квітні.

Минулого тижня уряд Нідерландів заявив, що потребує більше часу для проведення переговорів щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна ЄС та при цьому врахування занепокоєння тих, хто голосував "проти" на квітневому референдумі.

Уряд країни взяв ще 6 тижнів для проведення переговорів, в рамках яких хоче знайти "юридично зобов'язуюче рішення", яке б враховувало занепокоєння тих, хто голосував "проти" і дало можливість ратифікувати документ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-