Футболістів збірної Польщі покарають за пиятику під час зборів

Футболістів збірної Польщі покарають за пиятику під час зборів

Укрінформ
Декілька футболістів збірної Польщі понесуть фінансові покарання за пиятику під час останнього збору команди, однак нікого не викинуть з команди.

Про це в неділю під час прес-конференції повідомив тренер національної збірної Польщі Адам Навалка, інформує кореспондент Укрінформу.

“Було порушено принципи підготовки до матчу. Це трапилося вперше, а тому футболісти отримають другий шанс. Якщо це повториться, то я не бачу можливості подальшої співпраці з ними”,- заявив Навалка.

Він зазначив, що на декількох футболістів буде накладено фінансові покарання, а отримані від цього кошти підуть на благодійні цілі.

Навалка повідомив, що в цьому інциденті брали участь більше ніж двоє футболістів. Тренер підкреслив, деякі з них до цього були взірцем для інших.

Нагадаємо, інцидент за участю футболістів збірної Польщі трапився у жовтні, коли тривали збори перед матчами команди у відбірковому турнірі до ЧС-2018 року. Тоді поляки перемогли Данію 3:2 й Вірменію 2:1.

За інформацією польських ЗМІ, під час цих зборів декілька футболістів влаштували гучну вечірку з вживанням спиртних напоїв. Серед них називають, зокрема, нападника київського “Динамо” Лукаша Тедорчика, який зараз перебуває в оренді в бельгійському “Андерлехті”, а також голкіпера англійського “Борнмут” Артура Боруца.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-