Смертники підірвали авто швидкої допомоги в Іраку, 21 загиблий

Смертники підірвали авто швидкої допомоги в Іраку, 21 загиблий

Укрінформ
Смертники здійснили подвійну атаку з використанням автомобілів швидкої допомоги в іракських містах Тикрит та Самарра, внаслідок чого загинула щонайменше 21 людина.

Про це повідомляє Reuters.

"Смертники напакували автомобілі швидкої допомоги вибухівкою і здетонували їх на контрольно-пропускному пункті та на парковці для шиїтських пілігримів у двох іракських містах у неділю, вбивши щонайменше 21 людину, ще десятки поранивши", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Тикриті смертники підірвали швидку, в якій заїхали через південний в'їзд до міста, під час ранкового часу-пік, спричинивши загибель 13 людей.

Ще один автомобіль швидкої допомоги терористи підірвали на парковці поблизу однієї з шиїтських ісламських святинь - мечеті Аль-Аскарі в Самаррі. Внаслідок цього теракту загинуло вісім місцевих громадян, включаючи двох іранських паломників.

Повідомляється, що наразі у містах встановлено "комендантську годину" через підозру на подальші атаки.

Як відомо, іракська армія за підтримки міжнародної коаліції на чолі зі США бореться з терористичним угрупованням "Ісламська держава" за звільнення північного іракського міста Мосул.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-