Канада та Україна домовилися разом підвищувати виробничу безпеку

Канада та Україна домовилися разом підвищувати виробничу безпеку

Укрінформ
Україна та Канада обговорили перспективи співпраці у питаннях підвищення виробничої безпеки.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу в уряді Канади, про це йшлося під час зустрічі міністра праці Канади Мері Анн Мигайчук та міністра соціальної політики України Андрія Реви.

«Як горда канадка українського походження, та як міністр праці, я щаслива поглиблювати зв'язки із Україною та допомагати створювати кращі і безпечніші робочі місця для українців, особливо у гірничо-видобувному секторі», - сказала Мигайчук.

Вона додала, що залишилася задоволена результатами перемовин у Києві.

«Наш візит дозволив і Канаді і Україні наблизитися до виконання спільних зобов'язань стосовно людей, задіяних у виробничій сфері», - зазначила канадський урядовець.

За її словами, підсумковий документ, який міститиме конкретні домовленості, представники України та Канади планують підписати наступного тижня.

«Перший офіційний візит міністра праці, розвитку трудових ресурсів та працевлаштування Канади Мигайчук до України засвідчив незмінну підтримку України Канадою», - наголосили у канадському відомстві.

Нагадаємо: під час свого першого візиту до України на посаді члена федерального уряду Канади Мері Анн Мигайчук зустрілася із міністрами охорони здоров'я та соціальної політики України, представниками Світового конгресу українців, ООН, академіками та неурядовим сектором для обговорення проблем, що постають перед працівниками в Україні, та пошуку проблем їх вирішення.

Міністр також відвідала Чорнобиль і поклала горщик зерна до монументу пам’яті жертв голодоморів в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-