Навальний закликає бойкотувати президентські вибори в РФ

Навальний закликає бойкотувати президентські вибори в РФ

Укрінформ
Опозиціонер Олексій Навальний закликав бойкотувати президентські вибори в Росії в 2018 році, якщо до участі в них не будуть допущені незалежні кандидати, а також заявив, що "еліта тільки чекає моменту, щоби зрадити Путіна".

Про це політик сказав в ефірі телеканалу "Дождь".

"Такі вибори (без незалежних кандидатів, - ред.) потрібно, безумовно, бойкотувати", - заявив Навальний.

Він також не виключив зміну влади в Росії. Навальний переконаний, що "якщо завтра пройдуть чесні вибори, половина співробітників адміністрації президента проголосує за нього чи за іншого незалежного кандидата". Навіть ті люди, які знаходяться всередині системи, розуміють, яка йде брехня, як тупикова система. Та в цілому, нібито, "еліта тільки чекає моменту, щоб зрадити Путіна". За словами Навального, найбільші зміни в політиці відбуваються раптово. Їх неможливо ані передбачити, ані наблизити.

Сам він в даний час позбавлений права обиратися на пост глави держави вироку по справі "Кіровлісу", за якою він отримав п'ять років умовного терміну. В цьому зв'язку він зможе взяти участь у виборах лише після 2033 року. 16 листопада президія Верховного суду Росії буде розглядати справедливість цього вироку з урахуванням рішення Європейського суду з прав людини. Раніше ЄСПЛ вказав на зв'язок між вироком і антикорупційною діяльністю Навального.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-