У США шкільний автобус вилетів на зустрічну й зіткнувся з іншим. Є загиблі

У США шкільний автобус вилетів на зустрічну й зіткнувся з іншим. Є загиблі

Укрінформ
Автокатастрофа за участю шкільного і приміського автобусів сталася зранку вівторка в американському місті Балтімор.

Під час аварії загинуло шестеро людей, щонайменше десятеро осіб доправлено до лікарень, повідомляє центральний американський телеканал CNN.

"У вівторок вранці в Балтіморі майже порожній шкільний автобус перетнув зустрічну смугу та врізався в приміський автобус. Загинуло щонайменше шестеро людей", - офіційно повідомила поліція.

Шкільний автобус не встиг набрати дітей, оскільки був у кількох кварталах від своєї першої зупинки в момент аварії, уточнили в правоохоронних органах. При цьому повідомляється, що шкільний автобус спершу вдарив інший автомобіль після чого з'їхав на цвинтар та зніс стовп перед тим як врізався у приміський автобус. Водій шкільного автобусу під час катастрофи загинув, його помічник, який перебував з ним поруч у кабіні, вижив.

Під час автокатастрофи також зазнали поранень щонайменше 10 осіб, які перебували з боку водія приміського автобуса, уточнили в поліції. Всі вони відправлені до місцевих шпиталів. "У буквальному сенсі все виглядає так, наче в автобусі вибухнула бомба", - описав наслідки аварії речник поліції Балтімора Ті Джей Сміт.

Наразі на місці інциденту працюють слідчі, щоб визначити, що стало причиною аварії. При цьому зазначається, що на асфальті не було слідів екстреного гальмування, відпрацьовуються різні версії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-