Кандидат у президенти Молдови подякувала жінкам і сподівається на другий тур

Кандидат у президенти Молдови подякувала жінкам і сподівається на другий тур

Укрінформ
Кандидат на посаду президента Молдови, лідер партії «Дія і солідарність», екс-міністр освіти Майя Санду подякувала виборцям і висловила надію на продовження боротьби і перемогу.

Про це вона заявила на брифінгу, що відбувся в Кишиневі одразу після закриття виборчих дільниць, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Особливі слова подяки хочу сказати на адресу жінок, які почули мій заклик і прийшли голосувати. Через певні труднощі, низькою виявилася явка молодих громадян, але я сподіваюся, що в другому турі нам вдасться усунути існуючі проблеми. Думаю, що сьогодні ми можемо пишатися перемогою, це наш перший крок до нового, гідного життя», - заявила Санду.

Кандидат у президенти також сподівається на вихід у другий тур і перемогу на президентських виборах.

За попередніми підсумками голосування після обробки 90% бюлетенів, лідер Партії соціалістів Ігор Додон набирає 49,79%, Майя Санду – 36,91%, журналіст Дмитріе Чубашенко 5,82%, екс-прем'єр-міністр Юріє Лянке – 3,22%.

Нагадаємо, 30 жовтня в Молдові пройшли чергові, всенародні вибори президента. На вищий пост у державі претендували 9 осіб – 6 представників політичних партій і три незалежні кандидати.

За даними Центрвиборчкому, явка на виборах становила 48,92%.

Загальні попередні результати ЦВК оприлюднить у понеділок вранці, 31 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-