Німецькі лоукостери продовжать страйк

Німецькі лоукостери продовжать страйк

Укрінформ
Профспілка німецьких бортпровідників заявив про продовження ще на два дні страйку двох лоукостерів – Eurowings та Germanwings.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

«Профспілка бортпровідників UFO вирішила провести наступного тижня ще два страйкових дні», - заявив пресі голова UFO Николей Баубліс. При цьому поки невідомо, які саме це будуть дні.

У четвер, перший день страйку, з 55 запланованих рейсів скасували майже 400, це близько 40 тисяч пасажирів. Велика частина з них отримали повідомлення про скасування рейсів, проте тисячі прибутку в аеропорти, щоб на місці почути погану новину. Порушені аеропорти Берліна (Тегель), Штутгарта, Гамбурга, Ганновера, Лейпцига, Дрездена.

Компанії-роботодавці вже пообіцяли вирішувати в суді, хто винен у тому, що відбувається і хто відшкодує перевізникам їх втрати.

Профспілка ось вже більш як 3 роки намагається домогтися від материнської компанії – Lufthansa - поліпшення умов праці і підвищення зарплат і пенсій сотням бортпровідників лоукостерів, які отримують менше, ніж у головній компанії. Страйк кілька разів відкладався, але вирішено було його все ж провести після невдачі на переговорах у ніч на 26 жовтня. Нинішня проходить з півночі середи до опівночі четверга, 24 години.

Фото:Trinity Daily News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-