У Путіна кажуть, що Залдостанова

У Путіна кажуть, що Залдостанова "біс поплутав"

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков висловив надію, що байкер Хірург (Олександр Залдостанов) вибачиться перед Костянтином Райкіним.

Про це повідомляє ТАСС.

"Я вважаю, що просто біс поплутав цього мотоцикліста, який його (Костянтина Райкіна) образив. Я сподіваюся, що він вибачиться", - сказав Пєсков.

Прес-секретар президента підкреслив, що до великого таланту Райкіна у Кремлі ставляться "з безмежною повагою".

Раніше лідер "Нічних вовків" звинуватив Райкіна в спробі перетворити Росію на "стічну канаву". "Диявол завжди спокушає свободою! А під виглядом свободи ці райкіни хочуть перетворити країну на стічну канаву, по якій текли б нечистоти", - заявив Залдостанов. Він пообіцяв зробити все, щоб захистити росіян "від американської демократії, незважаючи на всі репресії проти свободи, які вони поширюють всім світом".

Пєсков погодився з тим, що окремі групи людей не повинні вирішувати, що дозволено в мистецтві, а що ні. Зокрема, говорячи про поведінку активістів організації "Офіцери Росії", домоглися закриття фотовиставки американського фотографа Джока Стерджеса "Без сорому" в галереї "Люм'єр" в Москві, він нагадав, що влада засудили цей акт. "Це абсолютно хуліганська витівка", - резюмував Пєсков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-