Іспанія подумає про відмову в паливі російському авіаносцю

Іспанія подумає про відмову в паливі російському авіаносцю

Укрінформ
Іспанія може припинити співпрацю з Росією щодо дозаправлення у своєму порту важкого авіаносного крейсера РФ "Адмірал Кузнєцов".

Про це йдеться в оприлюдненій у середу заяві Міністерства закордонних справ Іспанії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Останні заявки про зупинки (від російської сторони щодо користування інфраструктурою портів Іспанії – ред.) будуть переглянуті з огляду на інформацію, яку ми отримали від наших союзників та від російської влади", - заявили у Мадриді.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що в Альянсі виникає все більше занепокоєнь у зв’язку з переходом російського важкого авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов" та допоміжних суден у регіон Середземного моря для подальшої участі у військовій діяльності у Сирії.

Відповідаючи на запитання про те, що союзник по НАТО Іспанія співпрацює з російською стороною у питанні постачання палива для авіаносної групи, глава Альянсу відзначив, що це є правом кожної окремої нації визначати свою політику у цій сфері. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-