Союзники Асада застерегли Туреччину від просування до Алеппо

Союзники Асада застерегли Туреччину від просування до Алеппо

Укрінформ
Союзні війська президента Башара Асада в Сирії в середу застерегли Туреччину від будь-якого просування до їх позицій на північ і схід від Алеппо, заявивши, що подібні кроки зустрінуть "рішуче і з силою".

Про це повідомляє Reuters

“Ми нікому не дозволимо використовувати привід боротьби з ІДІЛ (“Ісламською державою”) з метою просування і спробою наближення до оборони союзницьких сил”, – наголосив командир, ім’я якого не називається, додавши, що будь-яке таке просування буде розглядатися як порушення "червоних ліній".

Зазначається, що союзні війська на підтримку Асада включають в себе ліванське угруповання Хезболла, іракські збройні формування і Іранську революційну гвардію.

Як раніше повідомлялося, уряд Башара Асада на півночі Сирії розбомбив повстанців, підтримуваних Туреччиною, яка вже понад два місяці проводить в Сирії військову операцію “Щит Євфрату”.

Минулого тижня сирійська армія попередила, що збиватиме будь-які турецькі військові літаки, які зайдуть у повітряний простір Сирії, у відповідь на авіаудари Туреччини, здійснювані в північній Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-