Глава Пентагону: російська агресія – одне з головних питань для США і Франції

Глава Пентагону: російська агресія – одне з головних питань для США і Франції

Укрінформ
Протидія російській агресії у Східній Європі є одним із найбільш актуальних питань для військової взаємодії США і Франції, яке стоїть поруч із боротьбою проти "Ісламської держави".

Про це заявив у вівторок у Парижі міністр оборони США Ештон Картер після зустрічі зі своїм французьким колегою Жан-Івом Ле Дріаном, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Протидія ІДІЛ була основним питанням у нас з Жан-Івом сьогодні, але наші відносини є набагато ширшими і глибшими, ніж це одне питання. Я просто зазначу, що ми обидва будемо присутні завтра в Брюсселі на жовтневій зустрічі міністрів оборони НАТО, де обговоримо відповідь Трансатлантичного альянсу на російську агресію на сході Європи, а також на загрози, що мають місце на південному фланзі нашого Альянсу", - зазначив глава Пентагону.

Він також зауважив, що є плани обговорити тему російської агресії наступного місяця, коли глава міноборони Франції відвідає з візитом Вашингтон, де сторони "робитимуть кроки" з посилення відносин США-Франція у оборонній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-