Викрадачі австралійського футбольного тренера в Ємені зажадали викуп

Викрадачі австралійського футбольного тренера в Ємені зажадали викуп

Укрінформ
Невідомі, що захопили в Ємені австралійського футбольного тренера Крега Макаллістера, зажадали від уряду Австралії викуп, розмістивши відеоролик в Інтернеті.

Про це повідомляє news.com.

«Я працював футбольним тренером, мене викрала місцева група, - говорить австралієць у 24-секундному відео. - Вони хочуть, щоб уряд Австралії відправив ті гроші, які вони вимагають».

Інформацію про викрадення в Ємені громадянина Австралії днями оприлюднила міністр закордонних справ країни Джулі Бішоп. Місцеві ЗМІ наводять суперечливі відомості про те, коли сталося викрадення. Згідно з первинною версією, це сталося наприкінці минулого тижня, однак газета «The Australian», з посиланням на одного з членів єменського футбольного клубу, повідомила, що Макаллістера захопили «близько місяця тому».

За повідомленнями» ЗМІ, Макаллістер живе в Ємені вже сім років, впродовж двох останніх з яких він тренував юнацьку команду футбольного клубу «Аль-Ахлі» зі столиці країни. Відомо також, що австралієць співпрацював з однією з християнських благодійних організацій, що провадить гуманітарну діяльність в Азії та Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-