Росія відпрацьовувала удари з

Росія відпрацьовувала удари з "Іскандерів" біля естонського кордону

Укрінформ
Розрахунки оперативно-тактичного ракетного комплексу "Іскандер-М" провели тренування з управління ракетними ударами на Лужському полігоні Західного військового округу (ЗВО) РФ.

Про це повідомляє Росбалт з посиланням на прес-службу Західного військового округу.

Командування ЗВО оцінило практичні навички бойових розрахунків ОТРК "Іскандер-М" з підготовки комплексів до стрільби та виконання одиночних і групових електронних пусків ракет по цілях, що імітують командні пункти і радіолокаційні станції (РЛС) умовного противника, що знаходяться на відстані в кілька сотень кілометрів. Полігон МО РФ знаходиться недалеко від міста Луки, приблизно в 100 кілометрах на схід від естонського кордону.

Ракетники також здійснили багатокілометрові марші в райони проведення занять, відпрацювали завдання з розгортання та зміни стартових позицій, завантаження ракет з транспортних та транспортно-заряджаючих машин. У навчаннях взяли участь близько 100 військовослужбовців, задіяно більше 20 одиниць техніки ракетного з'єднання ЗВО.

Раніше Міноборони РФ підтвердило перекидання ракетного комплексу "Іскандер-М" до Калінінградської області. Про це заявляв офіційний представник відомства Ігор Конашенков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-