Росія продовжила

Росія продовжила "гуманітарну паузу" в Алеппо на три години

Укрінформ
Російський Генштаб продовжив "гуманітарну паузу" в сирійському місті Алеппо на три години - до 19.00 четверга, 20 жовтня.

Про це повідомляє РІА Новости.

"За численними зверненнями представників міжнародних організацій прийнято рішення про продовження" гуманітарної паузи "ще на 3 години - до 19.00", - заявив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-лейтенант Сергій Рудськой в середу на брифінгу.

За його словами, таке рішення дозволить представникам ООН і сирійського товаиства Червоного півмісяця виконати всі заходи щодо забезпечення виходу хворих і поранених, супроводжуючих їх осіб, а також мирного населення з міста.

Відзначається, що буде відкрито шість коридорів. Евакуації хворих і поранених допоможе медичний транспорт, посадку в який забезпечать співробітники місії ООН і волонтери сирійського суспільства Червоного півмісяця.

Координувати гуманітарну операцію буде пункт управління, на якому працюють російські військові, представники сирійської армії і адміністрації Алеппо. Маршрути виходу контролюватимуть безпілотники Міноборони Росії.

Раніше повідомлялося, що російський Генштаб оголосив "гуманітарну паузу" в Алеппо з 8 години ранку до 16:00 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-