Обама закликав Трампа

Обама закликав Трампа "припинити скиглити"

Укрінформ
Глава Білого дому Барак Обама категорично заперечив заяву кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа, що в Америці мають місце масштабні фальсифікації виборів, та закликав мільярдера "припинити скиглити", коли той почав програвати.

З відповідною заявою президент США виступив у вівторок під час прес-конференції у Рожевому саду перед Білим домом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я ніколи не бачив у своєму житті або в сучасній політичній історії, щоб будь-хто з кандидатів у президенти намагався дискредитувати вибори і виборчий процес ще навіть до того, як це відбудеться. Це безпрецедентно", - зауважив Обама.

Таким чином він відреагував на заяву кандидата-мільярдера, який поставив під сумнів процес голосування у США. Зокрема, напередодні Трамп написав у Твіттері: "Звичайно, що до й під час дня виборів трапляються масштабні фальсифікації. Чому республіканські лідери заперечують, що це має місце? Так наївно!" (Of course there is large scale voter fraud happening on and before election day. Why do Republican leaders deny what is going on? So naive!).

Обама наголосив: Трамп почав "скиглити" навіть до того, як гра дійшла фіналу.

"Якщо у випадках, коли ваші справи йдуть кепсько, і ви програєте, ви починаєте звинувачувати когось іще, у вас немає необхідних якостей, щоб працювати на цій роботі,"- сказав Обама, показуючи рукою на Білий дім.

"Я би закликав пана Трампа припинити скиглити та робити свою справу, щоб отримати більше голосів", - зауважив діючий президент США.

Обама також підкреслив, що ступінь, у який кандидат від республіканців намагається змоделювати свою політику та підходи відповідно до політики "містера Путіна", є безпрецедентним явищем. Він висловив стурбованість, що республіканці, які зазвичай займають жорстку позицію по відношенню до Росії, підтримують Трампа попри ту позицію, яку висловлює цей кандидат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-