Серед 45 країн Трамп переміг би лише в Росії

Серед 45 країн Трамп переміг би лише в Росії

Опитування
Укрінформ
Серед 45 країн світу лише жителі Росії надали б перевагу у голосуванні кандидату в президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу.

Про це свідчать дані опитування, яке провела Міжнародна асоціація WIN/Gallup.

«Опитування проводилося серед 45 країн, що охоплюють близько 75% світового населення, воно показує, що Гілларі Клінтон випереджає Дональда Трампа у всіх країнах, крім однієї - Росії», - йдеться у повідомленні.

Всього в опитуванні взяли участь 44 194 респондентів.

Відповідно до результатів опитування, Клінтон популярна в Західній Європі, Латинській Америці та Африці. Трамп користується популярністю тільки в Росії та Китаї.

Найбільше голосів у відсотковому відношенні Клінтон отримала від жителів Португалії, Фінляндії і Південної Кореї. У цих країнах її перевага перед Трампом становить 79-80%. В Лівані, Індії, Палестині відрив Клінтон від Трампа становив би 22-23%. У Китаї республіканець відставав від Клінтон на 9%.

Тільки в Росії з відривом у 23% перемогу отримав би Трамп. Тут 33% російських респондентів віддали б свій голос за Трампа, 10% - за Клінтон, ще 57% жителів відповіли, що не знають, кому б віддали свій голос. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-