Криваве побоїще в ресторані Лос-Анджелеса: троє загинуло, багато поранених

Криваве побоїще в ресторані Лос-Анджелеса: троє загинуло, багато поранених

Укрінформ
Троє людей загинуло, щонайменше 12 осіб зазнали вогнепальних поранень у результаті масової стрілянини в одному з ресторанів міста Лос-Анджелес.

Про це повідомило в суботу видання Los Angeles Times.

"На момент приїзду поліції там вже було троє загиблих, всюди була біганина. Багато людей отримали вогнепальні поранення", - цитує видання представника поліції Френка Пречадо.

За його словами, на місце інциденту прибули багато поліцейських з усього Лос-Анджелеса. "Це було криваве побоїще з розкиданими всюди гільзами", - зазначив правоохоронець. Під час інциденту в приміщенні перебували близько 50 людей. Зброя була знайдена на місці злочину.

Швидка допомога забрала поранених до лікарні, деякі добиралися самі. Що стосується мотиву стрілянини, слідчі стверджують, що це не був просто конфлікт в закладі відпочинку, натомість однозначних оцінок поки що немає.

Наразі поліція Лос-Анджелеса шукає кількох підозрюваних у зв'язку зі стріляниною в ресторані. Правоохоронці вже мають двох "фігурантів" справи, яких затримали – чоловіка й жінку з числа поранених. Водночас формального арешту не було застосовано ні до кого. У поліції є інформація про вулиці і райони, де можуть переховуватися підозрювані, але їхні особи ще не встановлені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-